Mobiliteit

Mobiliteit verandert razendsnel. Steeds meer automerken brengen elektrische voertuigen op de markt. Laadpalen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tegelijkertijd bedenken overheden, met name in de grote steden, steeds meer nieuwe regels.

Kunnen uw medewerkers straks nog met een benzine- of dieselauto naar hun bestemming in stadscentra? Is de actieradius van elektrische auto’s groot genoeg? Welke oplaadfaciliteiten zijn er onderweg? En gaat de keuze voor duurzaamheid niet ten koste van betaalbaarheid?

Wagenpark-scan

Relaties van Inspirantie vragen steeds vaker om mobiliteitsadvies. Daarom hebben we een nieuwe dienst gelanceerd: de wagenpark-scan.

  • Inventarisatie van al uw relevante vragen over mobiliteit
  • Inventarisatie van uw duurzaamheidsdoelen
  • Totaaladvies voor verduurzaming van uw wagenpark
  • Begeleiding van de uitvoering

Dankzij het bundelen van krachten met vooraanstaande spelers in de automotive-sector hebben wij een zeer sterke inkooppositie voor alle automerken, en met meer dan 15 gerenommeerde leasemaatschappijen in Nederland. Zo kunnen wij voor u de beste deal uit de markt halen.

Groene stroom voor uw laadpalen

Inspirantie adviseert ook als het gaat om inkoop of opwek van groene stroom (zonnepanelen) en eventueel de opslag (batterijen).