Inspiratie en transparant. Dat zijn onze sleutelwoorden.

Wie zijn wij

Inspirantie is een familiebedrijf met wortels in de onroerend goed sector en in verzekeringenbank-diensten. Door de jaren zijn onze activiteiten - vanuit een intrinsieke motivatie - stap voor stap vergroend. Inspirantie richt zich op urgente maatschappelijke opgaven op het gebied van verduurzaming van de gebouwde omgeving en duurzame energievoorziening. Inspirantie is gevestigd in Den Haag en heeft daar ook een aantal dochterondernemingen die aanvullende diensten verlenen, waaronder
SamenGroen en CasaMundus.

Het kernteam van Inspirantie staat onder verantwoordelijkheid van Anton Sinke

Dit team stuurt een breed netwerk van inhoudelijke specialisten aan, waaronder bouwkundig adviseurs, duurzame installatie-specialisten zoals laadstations/mobiliteit/zonnepanelen enz.

ONZE Organisatie

Inspirantie Samengroen CasaMundus

DE NAAM?

Nadrukkelijk stelt Inspirantie zich ten doel om ingewikkelde processen transparant te maken, energiebelasting en meetdiensten zijn daarbij het begin. Vandaar ook de naam: inspiratie en transparant. Dat zijn de sleutelwoorden voor Inspirantie!

Blijvend besparen

Wij vinden dat complexe materie niet mag betekenen dat dit tot ondoorzichtigheid leidt. Daarom hebben wij Inspirantie opgericht. Wij maken diffuse processen transparant.