Projecten

Vastgoedbeheerder Dreef5

“Verduurzamen is een wereld op zich, daarom werken we samen met een specialist.”
Vastgoedbeheerder Dreef5 uit ’s-Hertogenbosch is een middelgrote VvE beheerder. Door de sterk gestegen energiekosten kloppen de VvE’s steeds vaker aan met lastige vragen over verduurzaming. Inspirantie ontzorgt de vastgoedbeheerder van A tot Z door realistische, betaalbare verduurzamingstrajecten in gang te zetten, die de bewoner écht iets opleveren.

Lees verder...

Stichting Woord en Daad Winkels

Arco Sturm: “Wij willen geen leverancier, maar een partner”
Stichting Woord en Daad Winkels heeft de wind mee. Ze exploiteren inmiddels 27 kringloopwinkels en er komen steeds meer nieuwe vestigingen bij. Vanuit de kringloopwinkels wordt dit jaar naar verwachting zo’n 1,5 miljoen euro bijgedragen aan de ontwikkelingsprojecten van Stichting Woord en Daad. Arco Sturm is manager winkels. Hij vertelt over de samenwerking met Inspirantie.

Lees verder...

Vereniging van Eigenaar "De Spaanse Ruiter"

De eigenaars van de Vereniging van Eigenaar "De Spaanse Ruiter" oriënteren zich al langer over duurzaamheid van hun gebouw. Op 2 maart 2023 heeft het bestuur van de VvE zich met de beheerder Dreef5VvEBeheer gebogen over de mogelijkheden.

Gekozen is voor de aanpak van Inspirantie. Er is opdracht gegeven voor een uitgebreid EnergieMaatwerk rapport. Uit dit rapport zal blijken welke maatregelen er mogelijk zijn en welke keuzes er zijn rekening houdend met financiele ruimte, subsidies en leningen. Vooruitlopend op de conclusies hieruit is er bereidheid voor het aanbrengen van zonnepanelen en oplaadmogelijkheid voor auto's waartoe een analyse zal worden opgesteld.

Snap Fitness

Gijs den Hartog namens Snap Fitness:

Onze Snap fitness vestigingen in Rotterdam en Tilburg moeten niet te koud zijn en niet te warm – onze sporters moeten hun work outs goed kunnen doen. Koelen en verwarmen is bij de sterk gestegen energiekosten echter wel een punt van aandacht. Met Inspirantie.nl hebben we een goede energiepartner, die met ons meedenkt – ook over verdere verduurzaming. Bovendien schakelen ze snel en praktisch. En dat is wat ik zoek in een energiepartner.