VvE beheerders

De energieprijzen zijn sterk gestegen. Tegelijk worden er allerlei nieuwe regelingen en subsidies ingevoerd door Den Haag en door de Europese Unie die betrekking hebben op energiekosten en besparing. Dat leidt tot vragen vanuit VvE’s. Men wil weten wat er mogelijk is om de energierekening te drukken. Maar achter zo’n eenvoudige vraag gaat veel specialistische kennis schuil. Want verduurzaming van een VvE is een wereld op zich.

Ontzorging

Als VvE beheerder bent u ontzettend druk. Inspirantie begrijpt als geen ander dat u behoefte heeft aan maximale ontzorging. Daarom is onze aanpak gebaseerd op één uitgangspunt: u hoeft als beheerder in principe niets zelf te doen. Sterker nog, het eindresultaat dat Inspirantie kan behalen voor uw klanten en bewoners is stukken beter dan wanneer u zelf aan de slag gaat. Want verduurzaming van een VvE is echt een specialisme.

Waarom nu verduurzamen?

  • Energiekosten in de hand houden;
  • Waardebehoud van het onroerend goed;
  • Tevreden bewoners die genieten van meer comfort.

Inspirantie is dé VvE-specialist

VvE’s staan in de verduurzamingssector bekend als een relatief lastige doelgroep. De regelgeving is lastig en het kost vrij veel moeite om alle neuzen één kant op te krijgen. Inspirantie heeft juist veel ervaring met VvE’s. Onze unieke, in de praktijk ontwikkelde aanpak leidt gegarandeerd tot een flinke tijdwinst, tot lagere kosten en minder fouten in de uitvoering. En dus tot minder klachten.

Realistisch over kosten

Ingenieursbureaus en adviseurs bestoken u met uitgebreide rapporten, waarin ze adviseren om veel geld uit te geven aan verduurzaming. Inspirantie weet dat het zo niet werkt in de praktijk. Wij doen realistische, haalbare voorstellen op basis van onze jarenlange ervaring en ons inzicht in de marktontwikkelingen. En we zijn kraakhelder in onze communicatie hierover met bewoners.