VvE's

VvE's

Bent u voorzitter of penningmeester van een VvE? En wilt u beginnen met verduurzamen? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar zoveel mogelijk bruikbare informatie. Er is best veel te vinden online, maar als ‘relatieve leek’ zult u al snel beseffen dat een verduurzamingstraject vaak nogal complex is.

U wilt een eerlijk verhaal over wat er precies haalbaar en betaalbaar is. En u wilt weten wat dit uiteindelijk oplevert voor uw bewoners. Maar hoe komt u tot een degelijk stappenplan waar de hele VvE achter staat, en waar u gegarandeerd geen spijt van krijgt?

Waarom nu verduurzamen?

  • Energiekosten in de hand houden
  • Achterstallig onderhoud aanpakken
  • Waardebehoud van uw woning
  • Meer comfort

Inspirantie is dé VvE-specialist

Inspirantie heeft veel ervaring met de verduurzaming van VvE’s. Onze unieke, in de praktijk ontwikkelde aanpak leidt gegarandeerd tot een flinke tijdwinst, tot lagere kosten en minder fouten in de uitvoering. Inspirantie zorgt voor een helder besluitvormingsproces waardoor iedere eigenaar precies weet waar hij/zij aan toe is, bij iedere stap die wordt gezet.

Realistisch over adviezen en offertes

Misschien heeft u al een aantal professionals geraadpleegd, zoals architecten, installateurs en aannemers. Dan weet u dat de meningen flink uiteen kunnen lopen. Hetzelfde geldt voor de kostenplaatjes die worden voorgerekend. Voor een onafhankelijke beoordeling van plannen en offertes kunt u terecht bij Inspirantie.

Financiering

Inspirantie zorgt voor alle aspecten van de verduurzaming, inclusief advies over de financiering. Wij helpen u met het aanvragen van subsidies, speciale leningen of financiële regelingen voor VvE’s.